Så här beställer du

För att göra en beställning på ArtGlassVista letar du först upp den produkt du vill beställa. Klicka på produkten för att få en större bild och detaljerad information. Till höger om bilden ser du produktens pris. I de fall produkten inte är såld eller reserverad visas en svart knapp med texten: "Lägg i kundvagnen". När du klickat på knappen läggs produkten i din kundvagn. Du kan upprepa ovanstående och lägga flera produkter i kundvagnen.

När du har alla de produkter du vill beställa i din kundvagn är nästa steg att gå till kassan. Detta gör du genom att klicka på knappen "Gå till kassan" högst upp på sidan. Om du vill göra ändringar i din kundvagn klickar du på kundvagnssymbolen i toppen på sidan.

Om du har handlat av oss tidigare och vill skicka beställningen till samma adress kan du skriva in din e-post och ditt postnummer, så hämtar vi din leveransadress. Annars fyller du i dina kontaktuppgifter längre ner på sidan. När du är färdig klickar du på knappen fortsätt. Beroende på var du bor och beställningens storlek räknas nu fraktkostnaden ut och visas på sidan. Du kan läsa mer om fraktkostnader här...

Sista steget är att välja betalningssätt. Kreditkort är det vi rekommenderar eftersom du får dina produkter snabbare och är mer skyddad som kund. Vill du inte använda kreditkort kan du välja alternativet banköverföring. Du kan även välja att bli fakturerad eller att dela upp din betalning. Klicka på det alternativ du önskar använda och följ de instruktioner du får.

Så fort vi mottagit din betalning skickar vi produkterna.